SPORTUL IN VIATA MEA

         Vineri, 24 februarie 2012, la Şcoala cu cls. I-VIII Nr. 7 Reşiţa a avut loc manifestarea intitulată “Sportul în viaţa mea”.  Demarat în urmă cu două luni, proiectul a cuprins două secţiuni.  Prima se numeşte “Sportul în viaţa mea”, este dedicată elevilor din ciclurile primar, gimnazial şi liceal şi cuprinde concursuri de eseuri, desene, fotografii şi materiale  jurnalistice. Secţiunea a doua, denumită  “Sportul – profesie, pasiune sau mod de viaţă”, a constat într-o sesiune de comunicări la care s-au înscris cadre didactice din ţară care predau la ciclurile preşcolar, primar, gimnazial şi liceal, precum şi antrenori din cluburile sportive.

Poze de la activitate: http://scoala7resita.ro/actiune-cu-tematica-sportiva/

Rezultatele concursului: http://scoala7resita.ro/rezultatele-concursului-national-sportul-in-viata-mea/       

         În amfiteatrul şcolii a fost amenajată o expoziţie cu fotografiile şi desenele înscrise în concurs. Mai mulţi elevi premiaţi au expus lucrările cu care au participat la concursurile proiectului. Antrenorul Robert Bălan de la CSS Reşiţa a  vorbit copiilor despre secretele obţinerii performanţei în sport, în general, şi în gimnastică, în special.

        Proiectul cu tematică sportivă a ajuns la ediţia a IV-a şi este organizat de Şcoala 7 Reşiţa în parteneriat cu  ISJ Caraş-Severin, CCD Caraş-Severin, Direcţia pentru Tineret şi Sport a judeţului şi Academia Olimpică Română – filiala Caraş-Severin.

        Duminică, 26 februarie 2012, va avea loc ultima activitate a proiectului “Sportul în viaţa mea” – o excursie pe Muntele Semenic.